Om oss

Byggmesteren Hønefoss AS, ble stiftet i 2003, og har siden den gang levert kvalitetshåndverk til bedrifter, private og til det offentlige markedet. I skrivende stund er vi en bedrift med 16 ansatte, hvorav 2 lærlinger, 2 murere, 1 maler og resten tømrere, samt 2 personer som tar seg av det administrative. Dette innebærer at vi besitter egen erfaring innen de fleste aktuelle områder innen nybygg, rehabilitering og oppussing.

I 2016 tok vi i bruk et helt nytt økonomisystem for å møte vår moderne digitale hverdag. Dette innebærer at vi nå både sender og mottar EHF fakturaer og alle våre bilag håndteres elektronisk. Alle våre medarbeidere benytter også elektronisk timeregistrering og vi jobber mot at all vår dokumentasjon skal bli elektronisk etter hvert.

God service er en selvfølge

Selskapets hovedmål er å yte den service våre kunder forventer av oss innenfor avtalte rammer, samt å være en god arbeidsplass for våre ansatte. Vi ønsker til enhver tid holde oss oppdatert på utviklingen innenfor bransjen, samt å rekruttere og utvikle medarbeidere. Bedriften er også godkjent opplæringsbedrift for tømrer, murer og malerfaget. 7 stykker har til nå gjennomført læretiden i vårt firma og innehar nå svennebrev i tømrerfaget. 4 av disse er fortsatt ansatt hos oss.

Byggmesteren Hønefoss AS er medlem av Byggmesterforbundet.

Kontakt oss for mer informasjon rundt våre håndtverkertjenester.